Personeelsfeest barbecue

Gezellig barbecueën met collega's, in een ontspannen setting met elkaar optrekken. Even niet vergaderen, maar genieten en plezier maken. Barbecueën op een sfeervolle locatie of bij jullie bedrijf. We vertellen je graag over de uitgebreide mogelijkheden. Take Time is specialist in de catering voor een personeelsfeest. Wij organiseren en verzorgen het feest tot in de puntjes. Laat je eten bereiden door onze ervaren koks. Je kunt ervoor kiezen dat wij het gehele feest in handen nemen of dat we slechts enkele onderdelen, zoals het eten, voor je organiseren.

Onze koks, met passie voor barbecueën, hebben voor elke budget en iedere smaak een pakket samengesteld. Je kunt een keuze maken uit onze pakketten maar ook jouw specifieke wensen zijn welkom. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken!

Inclusief materialen

In de pakketprijs zijn onder meer de professionele barbecue en alle benodigde barbecuematerialen inbegrepen. Als je bij ons een barbecuepartij bestelt vanaf 15 personen, komt er kosteloos een kok mee op locatie en rekenen we geen transportkosten. Je kunt je bestelling uitbreiden met ons drankenarrangement en/of partyverhuur.

Compleet verzorgd

Barbecuecatering is specialist in het organiseren van een compleet verzorgd personeelsfeest. Standaard zit bij onze pakketten alle benodigde barbecue- en buffetmaterialen inbegrepen. Voor een extra compleet verzorgde catering kies je voor de volgende uitbreidingsmogelijkheden:

Partyverhuur

Je huurt bij ons eenvoudig de partymaterialen die je nodig hebt, denk aan mooie tenten, statafels, banken, stoelen en podia. Wil je een unieke aankleding, een thema of een verrassend element voor je personeel? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Partymanager

Onze partymanager neemt je alle werk uit handen. Hij is van het begin tot het eind het aanspreekpunt, verzorgt en begeleidt het hele event.

Meer weten?

Wil je meer weten wat Take Time voor de catering van jullie personeelsfeest kan betekenen? Laat het ons weten! Graag komen we vrijblijvend bij je langs om je wensen te bespreken.