Barbecue op je bruiloft

Eén van de mooiste dagen van je leven, daar wil je volop van genieten. In de voorbereidingen nadenken over de aankleding, welke hapjes, een mooie locatie, allemaal factoren die jouw bruiloft uniek maken. Take Time ondersteunt daarin graag en wij hebben de mogelijkheid om jullie gehele bruiloft te verzorgen. Heb je al leuke ideeën, laat het ons weten!

Uitgebreide keuze voor jullie bruiloft

Als je kiest voor een barbecue op je bruiloft, bieden we je de keuze uit verschillende barbecuepakketten. Voor elk budget en ieder seizoen hebben we een pakket samengesteld. Wil je liever iets anders? Bespreek met ons je wensen en samen komen we tot een fantastisch concept!

Compleet verzorgde barbecue

Boek je bij ons een compleet verzorgde barbecue, dan ontvang je:

  • Biologisch afbreekbare wegwerpborden, bestek en servetten
  • Of porseleinen borden en RVS-bestek tegen een meerprijs
  • Buffettafels en -rokken voor een mooie aankleding
  • Top BBQ toestellen op houtskool
  • Schoonmaak van deze materialen

Je barbecuefeest uitbreiden

Je kunt kiezen voor een compleet verzorgde barbecue op je bruiloft, maar je kan een stap verder gaan. Wij kunnen ook een drankenarrangement, partyverhuur en een partymanager verzorgen. Wil je genieten van extra comfort, dan boek je onderstaande extra's bij. Helemaal handig bij een barbecue op je bruiloft!

Partyverhuur

Je huurt bij ons je partytenten, tafels, stoelen of podia. Wel zo handig om alles op hetzelfde adres te regelen.

Partymanager

Je huurt onze partymanager in om de catering op je bruiloft van begin tot eind te organiseren en verzorgen. Dat kan op eigen locatie of op een voor ons bekende locatie.

Vraag een offerte aan!

Wil je meer weten of direct een offerte aanvragen?