Ben je opzoek naar een mooie locatie?

Wij werken samen met feestzaal plezante hof https://plezantenhofhamme.be/

Deze feestzaal is gelegen in Hamme, aan de oevers van de Schelde, midden in de natuur, en geeft uit op een prachtig terras met grote tuin.

Dit is de uitgelezen plaats voor al uw feestjes en evenementen!

De Plezanten Hof beschikt, naast haar multifunctionele ruimte, ook over meerdere sterke troeven zoals een grote parking voor de deur, een prachtig terras met zicht op een uitgestrekte tuin met vijver.

Barbecue op locatie

Onze barbecue (bbq) op locatie staat garant voor een gezellige en goede bbq. Wij regelen alles tot in de puntjes voor je. Hierdoor hoef jij alleen nog maar te genieten van het heerlijke eten en drinken. Ideaal voor je bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement. Bij ons bestel je gemakkelijk je barbecue aan huis of op locatie! Heb je speciale wensen waarvan je je afvraagt of ze mogelijk zijn? Neem gerust contact met ons op om ze te bespreken.

Onze diverse barbecue pakketten

Smaken verschillen en dat weten we bij Take Time maar al te goed. Onze verschillende bbq pakketten bieden dan ook veel variatie, zowel in smaak als in budget. Zo is er voor ieder wat wils. Zijn er veel kinderen bij? Dat is geen enkel probleem, daar hebben we een speciaal kinderpakket voor. Wil je liever iets anders? Dan stellen we dat met plezier voor je samen. Helemaal toegespitst op jouw wensen.

Barbecue op locatie inclusief kok

Bij evenementen met minimaal 30 personen verzorgen wij kosteloos een kok op locatie. Handig, want zo weet je zeker dat je vlees perfect gegrild wordt. Bovendien zorgen wij dan ook voor gratis gekoeld transport. Verder zijn onze pakketten inclusief:

  • Het gebruik van de kolenbarbecue, gereedschap, kolen en aanmaak.
  • Het schoonmaken van bovenstaande

Wij nemen dus al jouw zorgen tijdens de barbecue uit handen. Op die manier kun jij volop genieten van het eten, het drinken en de gasten.

Geen locatie is bij ons te gek

Wij kunnen op vrijwel iedere locatie een bbq verzorgen. Vindt het feest gewoon bij je thuis in de achtertuin plaats, of pak je het groots aan en huur je een locatie af? Kom je er niet helemaal uit welke locatie het meest geschikt is voor jouw bbq, dan denken wij graag met je mee. 

Compleet verzorgde barbecue op locatie

We kunnen de organisatie van je barbecue ook compleet voor je uit handen nemen. Dan ga je in gesprek met onze eventmanager en hoef jij alleen nog maar te genieten van het feest. Naast het zorgen voor de hapjes en drankjes organiseren wij het gehele feest. Je kunt bij ons ook materialen huren zoals:

  • Podia
  • Tafels
  • Stoelen
  • Diverse soorten (party)tenten