Vegetarische bbq

De barbecue is allang niet meer alleen het domein van de fanatieke vleeseters. De vegetarische bbq is in opkomst. Als gastheer of - vrouw zorg je niet meer alleen voor een lekker stuk vlees of vis, maar ook voor een mooie mix van groenten. Bij Take Time kun je terecht voor een gevarieerde, geheel verzorgde vegetarische barbecue. Bestel bij ons een vega pakket en kies de complete barbecue beleving.

Vegetarische pakketten

In onze uitgebreide selectie aan pakketten vind je twee vegetarische pakketten; een gewone en een luxe variant. In deze pakketten vind je bijvoorbeeld paprikaspiezen, een maiskolf, de chiliburger, een vega-schnitzel, een groentenburger en een protobello met Gorgonzola. Het is ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen. Bespreek met ons de mogelijkheden!

Catering op locatie

Je kunt onze vegetarische bbq op nagenoeg elke locatie bestellen. Natuurlijk bij je thuis, op de zaak of bijvoorbeeld een van de locaties waarmee we samenwerken. We kunnen ook het hele event voor je organiseren, denk bijvoorbeeld aan de aankleding van de locatie. Ben je op zoek naar een verrassend thema voor je gasten? In combinatie met onze vegetarische pakketten maken we er een prachtige culinaire beleving van.

Vanaf 15 personen

Onze vegetarische barbecue catering is beschikbaar voor groepen vanaf 15 personen en vanaf 30 personen komt de kok kosteloos mee aan huis. Onder de 30 personen rekenen we voor de kok een meerprijs van € 30 per uur. Laat je inspireren en bespreek met ons je wensen!