Wie is Take Time

Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je, dat proef je. Wij geloven dat hier de basis ligt voor ons bedrijf. Onze slogan BBQ is great, but we make it delicious vertalen wij als volgt: Mooie barbecueproducten worden met Liefde gemaakt. Het is het enige ingrediënt dat je nooit teveel kunt gebruiken. Ons team is elke dag bezig om hun passie voor eten om te zetten in smaakvolle barbecueproducten. Voeg daar een gezonde dosis Lef aan toe en je proeft de passie en liefde voor het barbecueën.

Party- en eventcateraar in heel Vlaanderen

Take Time is een party- en eventcateraar die door heel Vlaanderen feestjes verzorgt, gevestigd in het midden van het land; Kastel. Uiteraard beperken wij ons niet tot enkel catering in Kastel, maar zijn onze pakketten te bestellen in en vanuit heel Vlaanderen. We zijn uniek door de opvallende persoonlijke en open benadering. We staan voor een smaakvolle beleving voor al jouw gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef & Liefde.

Ons barbecuerecept

Ons barbecuerecept is in de loop der jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. De pakketten bevatten smaakvolle en verse producten, daarnaast maak je het feest compleet met onze route 66 thema en de mogelijkheid tot partyverhuur. we bieden een totaal verzorgd feest. Vanaf 30 personen zijn de kok, en het transport gratis.

Compleet verzorgd

Als je bij ons een barbecue bestelt, zorgen we voor een compleet verzorgd feest voor jou en je gasten. Onze pakketten worden standaard geleverd met hoog kwaliteits BBQ toestellen zoals een OFYR en/of Oklahoma, barbecuematerialen, servies en bestek, alles wat je nodig hebt voor een geslaagde barbecue. En wil je dat we meer voor je regelen? Bespreek met ons je wensen, dan komen we met elkaar tot een geweldig concept!