cateringsfolder

Voorgerechten:

  • 6€ Tomatensoep met balletjes
  • 7€ Pompensoep met diablotin
  • 10€ Scampi diabolo
  • 10€ Duo kaas, garnaal kroket
  • 10€ Tapas bordjes
  • 12€ Trio van zalm
  • 12€ Carpaccio
  • 12€ vitello tonnato

Hoofschotels:

  • 14€ Stoofvlees
  • 14€ Vol au vent
  • 14€ Balletjes in tomatensaus
  • 20€ Varkenshaasje met pepersaus
  • 20€ Gevulde kalkoenroulade met champignonsaus
  • 24€ Hertenragout
  • 24€ Kabeljauwhaasje met baconcrumble, Knolselderpuree en een worteltaartje
  • 24€ Cote a los, traag gegaard op onze smoker

Onze gerechten worden geserveerd met 3 verschillende groentjes.

Keuze aardappelbereiding: kroketten, gratin, frietjes, puree, stoemp, pasta

Desserten:

  • 7€ Desserten buffet (rijstpap, chocolademousse, fruitsla, appeltaart)
  • 6€ Kleine versnaperingen op een bordje
  • 6€ Ijstaart
  • 8€ Brownie met pindamouse, frambozejam en vanille-ijs
  • 6€ Dame Blanche

Extra:

(Kindjes tussen 4 en 12 zijn helft van de prijs)

  • 2.5€ Borden, bestek, afwas
  • 4€ Bediening vanaf 30 personen
  • 3€ tafelinkleding met papier
  • 6€ tafelinkleding met linnen


Liever iets anders, laat het ons gerust weten en we bekijken samen de mogelijkheden.
Vraag zeker achter onze seizoen menu.

0,00 €