DUROC procureur ±1500gr

dient 14 dagen op voorhand besteld te worden 

De nek van het varken noemt men ook wel procureur en in het Spaans is dit de Aguja met presa. Dit stuk bestaat uit een nek deel en de zogenaamde presa. Presa is een heerlijk stuk vlees afkomstig uit het deel tussen de nek en de schouder van het DUROC varken. Het ligt bovenop het uiteinde van de entrecote.

Procureur (varkensnek) van het DUROC  varken is het mooie deel uit hals en schouder onder het been. Heerlijk met vet doorregen is dit een van de bekendste delen om lekker low en slow te bereiden!

39,95 €

Bestellen kan tot en met woensdag. Jullie bestelling wordt aan huis geleverd, volgens jouw voorkeur, op vrijdag tussen 16u en 19u of zaterdag tussen 10u en 13u.

Wij leveren in volgende gemeentes: Kastel, Moerzeke, Hamme, Zogge, Tielrode, Temse, Dendermonde, Baasrode, Buggenhout, Malderen, Lebbeke.

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW. Online bestellen bij Take Time is eenvoudig. Op de productpagina ziet u de producten, de omschrijving en de prijzen. Kies uw producten via de eenvoudige navigatie en met een druk op de knop zet u ze in de winkelwagen. Daaruit kunt u later gewoon nog artikelen verwijderen of er producten aan toevoegen.

Let op prijzen kunnen klein beetje afwijken naargelang het gewicht.