Filet pur belgisch blauw ±200gr

Filet pur: de filet pur of ossenhaas zit in de rug van het rund, bij de lende. Het is een lange spier die uitloopt in een punt. Deze spier is het minst actief tijdens het leven van de koe. Daardoor heeft het vlees een fijne structuur en bijna geen vet- of bindweefsel, wat het tot het meest malse én (bij ons) het meest populaire stukje vlees maakt. In andere landen verkiezen ze vaak meer dooraderde stukken vlees omdat daar meer smaak in zit. Je kunt filet pur in zijn geheel bereiden, maar vaak wordt het versneden in chateaubriand, tournedos en ossenhaaspuntjes.

11,95 €

Bestellen kan tot en met woensdag. Jullie bestelling wordt aan huis geleverd, volgens jouw voorkeur, op vrijdag tussen 16u en 19u of zaterdag tussen 10u en 13u.

Wij leveren in volgende gemeentes: Kastel, Moerzeke, Hamme, Zogge, Tielrode, Temse, Dendermonde, Baasrode, Buggenhout, Malderen, Lebbeke.

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW. Online bestellen bij Take Time is eenvoudig. Op de productpagina ziet u de producten, de omschrijving en de prijzen. Kies uw producten via de eenvoudige navigatie en met een druk op de knop zet u ze in de winkelwagen. Daaruit kunt u later gewoon nog artikelen verwijderen of er producten aan toevoegen.

Let op prijzen kunnen klein beetje afwijken naargelang het gewicht.